1404-10-15 08:28
153
0
96314
مسئول نمایندگی ولی فقیه در بسیج دانشجویی گلستان:

دشمن خارجی پشت پرده ناآرامی‌هاست

مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی سپاه نینوا استان گلستان بر تفکیک اعتراض صنفی از اغتشاش تأکید کرد و گفت: دشمن خارجی پشت پرده ناآرامی‌هاست.

حجت‌الاسلام «ریاحی» در حاشیه برگزاری آئین اعتکاف در گفتگو با خبرنگار «گلستان ما» ضمن تسلیت سالروز وفات حضرت زینب کبری (س)، پیرامون حوادث اخیر کشور و با اشاره به افزایش قیمت‌ها، نوسانات نرخ ارز و طلا، و همچنین پدیده تورم که زندگی مردم را تحت تأثیر قرار داده اظهار کرد: متأسفانه عده‌ای در داخل و خارج از کشور از این بستر نارضایتی‌های معیشتی برای اهداف شوم خود ایجاد اغتشاشا کرده‌اند.

وی با استناد به اظهارات مقامات خارجی، از جمله رئیس جمهور آمریکا (دونالد ترامپ)، این اقدامات را حمایت‌شده از سوی دشمنان خارجی دانست و افزود: تمام این اغتشاشات و فتنه‌هایی که در اقدامات علیه امنیت ملی ما صورت می‌گیرد، از طریق دشمنان خارجی ما در حال انجام است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در بسیج دانشجویی گلستان با تأکید بر نقش مستقیم بیگانگان در هدایت این ناآرامی‌ها، تصریح کرد: لیدرها و شبکه‌هایی که در جریان این حوادث دستگیر شده‌اند، در اعترافات خود اعلام کرده‌اند که مستقیماً از خارج از کشور خط گرفته‌اند و دستورالعمل‌های خود را دریافت می‌کرده‌اند.

ریاحی مرزبندی واضحی میان شهروندانی که مطالبات اقتصادی دارند و کسانی که به دنبال برهم زدن نظم هستند، ترسیم کرد و گفت: ما بین معترضینی که اعتراض به گرانی‌ها دارند و هدفشان سازندگی و کار است، یک تفاوت قائل هستیم.

وی با بیان اینکه اعتراض به مشکلات و بیان مطالبات حق مردم است، بیان کرد: اما اغتشاش، براندازی و برهم زدن امنیت و آرامش مردم، کاری است که عملاً برای کمک به دشمن صورت می‌گیرد و باید حواس‌ها به آن باشد معترضین واقعی و زحمتکش باید خط خود را به وضوح از اغتشاشگران جدا کنند.

ریاحی ابراز امیدواری کرد که دولت و مسئولان با جدیت پیگیر حل مشکلات اقتصادی و معیشتی کشور باشند تا دیگر شاهد چنین اتفاقات ناگواری که امنیت و آرامش مردم را هدف قرار می‌دهد، نباشیم.

انتهای خبر/

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.